Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Sunday, November 28, 2010

Binatang di kalangan manusia..


Zaza bengang and anti giler sesangat-sangat dgn manusia yg kejam giler pada budak2 neh.As a mother,zaza tersgt2 la sedih bila ada di kalangan umat manusia neh kejam giler, suka mendera kanak2 neh xkira la dia ank sapa and senakal mana pon.Dah namanya budak2..

So sila hentikan PENDERAAN  PADA DIEORANG OKEY.Ada owg tag this video for me..sentap giler zaza bila tgk.Uol xcaye uol tgk sendiri la.

VIDEO---->>>SINI

So sila HENTIKAN KEKEJAMAN PADA MEREKA!Super keji DIEORANG okeh! 
Tersentap naluri zaza bila tgk die mandikan budak tu..So kejam siotttt..Rasa2 klu zaza potong kaki die ada owg sokong x????
Zaza difahamkan Si makcik neh pengasuh budak 2 jer...

Oooii makcik!!!!Cuba kau yg berada di tempat budak tuh, ape ko rase, hah?! Reason dorg nih kan...always satu je, because budak tu nakal and bukan anak aku pon. Oooo...so nakal n bkn ank ko tuh is a ticket utk ko dera,heret,pukul,tarik rambut kat budak tuh ek?




Sumpah...menggelegak darah zaza tgk. Kalaulah zaza mama kpd budak tuh...
Sampai ke muka pengadilan aku bwak ko n tiada maaf bagimu..DANNNNNNNN

...KOMPOM AKU GANYANG KO,MAKAN  PENENDANG N PENYEPAK aku makcik tuh.GERAM tersgt2 okeh!Biar ko rase sakitnyer budak tuh rasa. Sumpah...berair mate zaza tgk :(


Kdg2 zaza takot nak tinggalkan zafran pada pengasuh mcm tu la..Kan sekarang neh byk kes2 mcmni..

SO Baik suh mama jaga kan...kan..kan.



Nota Puteri :
--->>So makcik LALAT n LANGAU
sebab neh la zaza xkeje lagi n sanggup tolak 
tawaran kejer yg bgus2..zaza risau zafran okezzz
Lagipon mama yg suh tgu die abes blajar
coz mama nk jaga cucu die sendiri


--->>> Sume pic sekadar hiasan yee.
Hasil carian di google. Credit pd
tuan empunya pics. Edited was done
by Zaza :)

0 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.