Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Thursday, November 25, 2010

Mekap--->>Princess Barbie




Uol pon tahu kan kegilaan za pada princess pink neh..so za try la carik gaya mekap die tgk2 ada kat blog puteri.Apa lg ngaumm la za nak cuba..


First step uol kena la kemaskan kening, sapukan concealer dan bedak pada mata.


Second,gariskan eyeliner  putih pada garisan bawah anak mata.
Third,gariskan eyeliner berwarna hitam pada bahagian atas mata dan juga maskara
Tadaaaaaaaa dah siap thumb up For Puteri

Nampak x bezanyer
Info dr Puteri :
Eyeliner hitam dan eyeliner putih memberi efek yang berbeza pada mata.
  • Eyeliner Hitam: Mata lebih galak dan dalam
  • Eyeliner Putih: Mata lebih besar dan bermaya
Kalau kebiasaan selalu pakai eyeliner hitam, pe kata cuba pakai eyeliner putih pulak, kalau anda tak suka putih anda boleh guna eyeliner warna peach atau krim.
P/S:
Uol jgn lupa try ok

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

puteri87 said...

Hye Zaza...thanks sebab post kan tutorial ni kat blog zaza...hehe..t slalu la datang jenguk lagi ye... :)

alinac lover said...

ngee msuti try!

Princess Yanti said...

comelnye mate..





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.