Zaza Zafran™: Mekap--->>Princess Barbie

25 November 2010

Mekap--->>Princess Barbie



Uol pon tahu kan kegilaan za pada princess pink neh..so za try la carik gaya mekap die tgk2 ada kat blog puteri.Apa lg ngaumm la za nak cuba..


First step uol kena la kemaskan kening, sapukan concealer dan bedak pada mata.


Second,gariskan eyeliner  putih pada garisan bawah anak mata.
Third,gariskan eyeliner berwarna hitam pada bahagian atas mata dan juga maskara
Tadaaaaaaaa dah siap thumb up For Puteri

Nampak x bezanyer
Info dr Puteri :
Eyeliner hitam dan eyeliner putih memberi efek yang berbeza pada mata.
  • Eyeliner Hitam: Mata lebih galak dan dalam
  • Eyeliner Putih: Mata lebih besar dan bermaya
Kalau kebiasaan selalu pakai eyeliner hitam, pe kata cuba pakai eyeliner putih pulak, kalau anda tak suka putih anda boleh guna eyeliner warna peach atau krim.
P/S:
Uol jgn lupa try ok

3 comments:

  1. Hye Zaza...thanks sebab post kan tutorial ni kat blog zaza...hehe..t slalu la datang jenguk lagi ye... :)

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com