Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, December 27, 2010

4 Best Dress Anugerah Skrin 2010


Jumaat Lepas korang tgk tak anugerah Skrin 2010...Zaza awal2 lg dah dok depan tv..bkn minat sgt pon tp my boyprenz si AZ tu kol suh tgk die perform so gagah juga la menapak depan tv...

So bila majlis2 cam gini mesti la kita nk jadi kepokci nak tau baju aper dieorg pakai so kat cni Zaza nk tyangkan la



Suka tgk Akak Erra kite tu,badan still meletop lagi walaupon dah ada anak...waaa SLIM WORLD sila la taja Zaza plak..
Lisa dan Mia mmg cantik,menarik,tertarik la.



NoTa PuTeRi :
Pic hasil Curian dari Beautiful Nara
Rasa baju Lisa lagi lawa dari Fasha..opss

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

platipus said...

comel nya amani (mia) tu

Softtouch [Hanim] said...

akak pun suak erra...jeles i tau...slim world sila taja sy jugak...

Redbloodsnow said...

ZA...SI ERRA TUH MISS MALAYSIA. APO K DI KATO..HAHA





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.