Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, December 17, 2010

Baby Boleh Mengandung Ker???


Semalam masa Zaza BW tiba2 terpikat dgn tajuk N3 di Innit...BAYI UMUR SETAHUN MENGANDUNG...klu diikut logik akal mmg lor x msuk akal..huhu
tapi ini adalah kenyataan..berlaku di Arab Saudi.





Comel baby neh,kisahnya masa mama die mengandungkan baby neh,Doktor bgtau ada 2 fetus dlm perut die tp bila dah bersalin sorang jer kuar..camne tu




Doktor pun pelik dan fenink kot...try la p scan kat dlm perut baby neh kot coz perut die besar...tgk2 satu lg fetus ada dlm perut c baby neh...camber tu??
Kat bawah ni kira bukti la yg baby mengandung...



Nampak x mcm ada kepala tu..cian la t baby ni sakit nak bersalin camner....






Tapi keajaiban kuasa ALLAH SWT mmg xboleh nak dipertikaikan.Maybe Allah nak tunjukkan pada kita ni sekarang berada di akhir zaman kot..mana tahu kan.






Nota Puteri :
Kredit to Kurawk for this story

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

subhanallah...inilah bukti kekuasaan ALLAH SWT. tp tu la kan..cian kat bby tuh time nk branak nnti :(

Softtouch [Hanim] said...

Kuasa Allah apa2 pun boleh jadi zaza...tp sian budak tu





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.