Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, December 20, 2010

Bad Mood Sudah.......


Hari neh Zaza xsempat pon nak buat Entry pada tengahari tadi coz ada appoinment ngan Doktor..sampai 2 jam penat menunggu Tiba2 nurse panggil,eh Zaza ko datang pukul bape tadi...Zaza jawab la puklu 10.30 pagi tadi...Nurse tu ckap nak dkt pukul 1 tghari neh..Satgi doktor marah..ang mai minggu depan la...Jadi korang apa korang rasa waktu tu????







Nasib la hari neh mood Zaza ok klu x mmg kena la dieorg tu...Kita bukan nak jumpa doktor lama2 pon just nak tetapkan ape yg terbaik nak buat perancang keluarga...n bila nak buat PAP SMEAR..klu ikot Zaza xhingin pon nak pegi..
tido lg baik lebih hujan2 camneh...nak ambik half day lagi..dieorang ckp senang la.


Tapi Zaza paling kcian ngan ada sorang akak neh yg dalam pantang pon datang nak jumpa doktor ada problem dgn baby die..Nurse suh balik jer coz Doktor xnk jmpa dah coz Lunch Time....eee,kcian la dah la mai dgn bas,dlm pantang pulak..nak tlg pon Zaza ngan Pyan naik motor jer..tp xpatot btol la doktor tu,bknnya mati pon klu xmkn kjp..



Sorry la korang plak kena dgr luahan Zaza pulak

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

perempuan bila dh berkahwin mmg kerap ek pi buat ujian. cam mls je akak ni nnti taw...tp have too...huhu





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.