Zaza Zafran™: Bengangnya Zaza....

17 December 2010

Bengangnya Zaza....

Baru Pagi tadi cakap hepy Pyan xkena kerja malam SINI tup2 Pyan mesej--->>>
"   Pyan : Askum Ayg,abg ada bad news neh..
Zaza : Pe Syg ???
Pyan : Abg kena Keja Malam la.
Zaza : Hah jgn nak tipu ek,Ayg dah check jadual kerja kat papan notis tadi.
Pyan : Ni kena Stand-By kat Pesta Pulau Pinang la..
          Depa suruh stand-by 9 hari..start esok..coz xda owg nak stand-by
Zaza : Depa dengki tol la baru tadi ckp syok...dah la bad mood sudah..bye   "



Teros bad mood...geram tol suka spoilkan mood Zaza la dieorg neh..Zaza bkn apakdg2 bengang la jgk coz bila time Pyan ada benda urgent nak buat susah tol nak cari org ganti tp klu turn dieorg pandai plak suh pyan ganti.





Kan Zaza dah tunjukkan pipi apam tu.huhu..abaikan...so para pengunjung Pesta Penang,
korang kena hargai apa yg Geng Jkr Elektrik buat ok..






Nota Puteri :
Nanti sian kat Zafran xdpt jumpa papa
seminggu..jgn demam sudah la..
Mamanya pon kcian jgak kena tinggal
berdua ngan Zafran kat umah..

No comments:

Post a Comment

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com