Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, December 29, 2010

Best Kan Klu Owg Belanja


Happy Lunch,korang lunch dgn apa hari neh???Zaza baru lepas Lunch neh..
Kejap lagi nak siapkan semua keje pastu nak tumpukan pada My Buku Log Tersayang yg sepatah apa pon xbuat lagi..huhu





Bihun Sup yg super nangis..huhu...pedas wooo




Air Oren yg peghh sodap...tgk r sapa bancuh....huhu..
Mug siapa ada bendera Malaysia lagi..LOVE MALAYSIA
Peace No War

My Bihun Sup ditaja oleh............??????








Mr Amer yg belanja...Zaza bagi duit suh beli tiba2 jer masa nak makan trnampak duit yg Zaza bg ada dlm plastik tu,tanya Amer dia kata die belanja...lain kali belanja la lagi...huhu
Pyan sila jgn jeles...kuang kuang kuang


2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

alinac lover said...

salam..cuba check ada tak nama anda?

http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

Redbloodsnow said...

wahh baik hati ek dia. nasib baik ko dh kawen za. klo tidak sure nya ko akakn terbaca statement akak ala² gnie --> "baik ade makne tueee...nak ngorat ko.." hahahah

lariksss :P





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.