Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, December 8, 2010

Cara mudah BerBLOGWALKING...


Tadi masa Zaza berblogwalking ramai yg dok promote satu blog neh..Zaza pon g la jadi kepokci terjah blog neh....ape la yg best,...baru Zaza tau klu masuk blog neh boleh menyenangkan kejer nak BW neh sementara tuh bleh la tingkatkan trafic blog kita..So tgn neh mula la menggedik nk daftar...

CLICK HERE 4 MORE INFO
First sekali,uols kena letak la banner blog neh kat n3 uols..
Second,kena lengkapkan slogan"Saya suka berblogwalking kerana dapat terjah blog2 rakan2 baru yg mempunyai minat yg sama dgn saya" 


Bila dah settle,tag la kawan2 uols 3 org..zaza nak tag saper ek????



SIAP,SO UOL BOLEH LA MENDAFTAR KAN...SENANG JER

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

micky eyqa said...

blog awk sgt comey... BW snie..





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.