Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, December 3, 2010

Cuti Dari berblog.


Hye uols...ni ialah stiky entry dari Zaza...Zaza xakan berblog n update blog zaza dari hari neh hingga isnin coz zaza nak balik Penang..Sedih zaza weh xdpt nak berblogwalking ke blog uols jgk...Tapi isyaallah mlm isnin bleh kot...tu pon klu xbz la yer..
Pada yg dah tempah banner iklan tu next week zaza bagi okezz..



Menanti hari esok satu penyeksaan...huhu..esok zaza terpaksa naik FERI..wawaaaaaaa
xnak...zaza ni takot air lor..mmg fobia dgn air coz zaza pnah lemas masa kecik dulu...
Uols doakan zaza dan zafran selamat sampai dan balik yer..nati zaza upload gambar di Penang kat entry okez..

Sebenarnya zaza excited jgak nak balik kampung neh..dah 2 thn zaza xbalik..sejak arwah abah zaza meninggal..Oiiiiii org kampung,zaza balik nak tayang anak neh..huhu
Zaza teramat la rindu permandangan kat belakang umah zaza...leh tgk matahari terbit n terbenam siottt.....Lagipon jarak belakang umah dgn laut x jauh...10 meter jer


Oklah zaza nak g gerakkan zafran kang terlepas bas pulau...Askum
Jumpa lagi nanti

0 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.