Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, December 17, 2010

Duit saper neh???




Pagi tadi lepas Pyn gi keje...Zaza sapu2 la halaman rumah..saja nak check Peti Surat coz nampak mcm ada surat jer...buka2 tgk2 ada duit..pelik la sapa la ltak duit kat dlm peti surat rumah Zaza..





Kelam kabut la Zaza tgk kiri kanan pastu biar kan duit tu kat situ then Zaza masuk rumah kol Pyan..Pyan cakap jgn pegang duit tu t klu xda owg ambik kita bg kat tabung masjid jer...




Kira baru bleh tersenyum la...Kat Taman Zaza tinggal ni ada seekor LANGAU yg ada PHD...Klu kita lebih or buat die sentap mesti die antar KHADAM die utk musnahkan 
owg yg die benci...Zaza dah pnah kna so sekarang kena beware la..


Xbaik buat owg camtu okezzzz






Nota Puteri :
Zaza kena masa dlm pantang hari tue coz Zaza x ambik
khidmat mengurut die...Zaza mengurut dgn owg lain..
Beberapa hari lps,Zaza ada tegur kaum kerabat die coz
suka curi surat rumah org lain..tu la kena lg berhati2.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

adui...macam2 org buat nak kenekan org yer zaza...pelik ngan org yg mcm tu..xtakut tuhan ker...





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.