Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, December 17, 2010

First Date Korang Best X????


Tiba2 jer terus terkenang first date bila ada yang tanya tadi..huhu..First date Zaza ngan Pyan November 2008 klu xslah la..tp tarikh x igt la...Masa tu Zaza kena stand-by kat Pesta Pulau Pinang..Sebenarnya xrancang pon coz Pyan plak kena Stand-by Pesta Bunga..



Mlm tu Pyan antr msj ckp jom g jln2 coz die dh abes keje(uwek x malu ajak ank dara owg kuar mlm2)...Tp Zaza kata xbleh coz kn keje..Tup2 dia ada kat blakang Zaza dh..so Zaza g r jalan2 kt dlm pesta 2 dgn Pyan.(ha...kantoi ngular time keje)..Pic neh masa time date tu la,Pyan Beli bear2 kat Zaza...huhu.


Pastu Pyan ajak Zaza naik benda alah neh...Dlm hati peh nyumpah Pyan(biar btol first date tros ko nak bunuh aku ker)..huhu,tp naik jgk....Wa best korang bila naik sampai klu owg bg ko 10 juta pon blum tentu ko nk naik..haha...
Lpas tu kitaowg g tgk konsert,Zaza mmg xdak mood dh time tu coz pening+loya2..
Tp gagahkan la jgk,masa tu Pyan tanya ok ker?Zaza pon angguk jer la
konon2 kental la yer..tp lps tu buwekkk...muntah r...huhu





Nota Puteri :
Lepas date tu Zaza yg akan deside apa kitaowg 
nk buat n pergi coz klu suh Pyan die ni suka 
try benda2 xtrem...seram Zaza ..

0 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.