Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Wednesday, December 15, 2010

IKLAN--->>>MERRY MAY HAIR SALOON



Haaaaaaaa....Time for iklan...So iklan neh ditujukan khas buat yg suka sgt tukar stail rambut mcm Zaza...Merry May Hair Saloon is my aunty Saloon...She pay me to promot her saloon...Saloon neh dah beroperasi lebih 15 tahun..


Ko jgn igt setua2 my Aunty xgheti nak buat stail terbaru...kalau korang tgk die korang xkan sangka umur die dah 50thun..She look like 20an...kalah Zaza tau..
Nanti klu korang g saloon die korang jgn kata Zaza tipu die aunty Zaza coz die Cina Siam...In a family my mama jer convert to islam yg lain x...


If korang nak try korang bleh pegi bila2 masa jer..

WAKTU OPERASI
Everyday (Sunday to Saturday)
11am to 8 pm

Tapi kalau Sabtu dan Ahad tu better korang buat appoinment dulu ek...
Takut nanti penuh la...penat korang tunggu nanti

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

♥z@z@♥ said...

saye suke g salon..tp skrg since de anak pepaham jek la...huhu..lgpun penang jauh sgt..huhu





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.