Zaza Zafran™: IKLAN--->>>MERRY MAY HAIR SALOON

15 December 2010

IKLAN--->>>MERRY MAY HAIR SALOON


Haaaaaaaa....Time for iklan...So iklan neh ditujukan khas buat yg suka sgt tukar stail rambut mcm Zaza...Merry May Hair Saloon is my aunty Saloon...She pay me to promot her saloon...Saloon neh dah beroperasi lebih 15 tahun..


Ko jgn igt setua2 my Aunty xgheti nak buat stail terbaru...kalau korang tgk die korang xkan sangka umur die dah 50thun..She look like 20an...kalah Zaza tau..
Nanti klu korang g saloon die korang jgn kata Zaza tipu die aunty Zaza coz die Cina Siam...In a family my mama jer convert to islam yg lain x...


If korang nak try korang bleh pegi bila2 masa jer..

WAKTU OPERASI
Everyday (Sunday to Saturday)
11am to 8 pm

Tapi kalau Sabtu dan Ahad tu better korang buat appoinment dulu ek...
Takut nanti penuh la...penat korang tunggu nanti

1 comment:

  1. saye suke g salon..tp skrg since de anak pepaham jek la...huhu..lgpun penang jauh sgt..huhu

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com