Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Wednesday, December 29, 2010

Jurutera & Penulis Azwan Ismail Mengaku Gay




Tak tau la apa nak jadi dgn manusia zaman sekarang...Makin hari makin tak tahu malu dan dah tak dapat nak pikir yg mana baik atau buruk..Baca Metro kemarin terkejut dpt tau ada mamat org Malaysia ngaku dia GAY secara terbuka...yg paling terkejut die org melayu beragama islam..ish ish





 
 
Ish,insaf la yer wahai saudara..Allah sentiasa menerima taubat hambanya.
xtau dah nk cakap apa dah

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

Astagfirullah....moga dia segera bertaubat...

RS said...

Menjadi gay memang salah di sisi agama Islam tapi menghina mereka yang gay pun tak elok.

Bukan mereka suka menjadi gay, memang mereka macam tu.

Saya kenal ramai lelaki yang gay tapi hati mereka memang baik. selalu bertolak ansur dan bersifat meriah. Gay ke tak gay, janganlah hina.

Semua orang bersifat berlainan dan bukan semua orang sempurna.

Redbloodsnow said...

Erksss! astagfirrullahal'azim. dunia²...





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.