Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, December 13, 2010

Kelebihan Ayat KURSI


Lama dah Zaza nak kongsikan petua neh kat korang....tp dok tersimpan kat drafff jer...So hari neh Zaza kongsikan la camner cara nak pagarkan rumah korang dgn ayatul KURSI...kiranya neh kesinambungan dari Entry hari tu la--->>>SINI


Harap korang faham la yekk bila Tgk pelan rumah kat atas....Zaza searh je kat Yahoo coz my AUTOCAD xbleh buka...Langkah2 nyer ialah ::-->>

1)First,korang mestilah kena solat klu x camner korang nak pagarkan umah,
Cara neh diamalkan slpas solat Subuh Dan Mahgrib ok...

2)Hafal ayatul KURSI,korang jgn hairan plak naper ada nombor kat ayat tu ok.


3)Korang baca ayat ini pada penjuru rumah korang,tp dgn membayangkan la
umah korang tu kat mana2..klu xfaham ko tgk gambar kat atas tu...pastu korang doa la..mintak kat ALLAH SWT lindungi rumah korang.
Kalau xfhm lagi korang tanya Zaza terus la.





Nota Puteri:
Kalau ada yg xfaham tanyer yer...
T Zaza explain Lain Kat korang..
Kredit tu my ABAH MAN coz ajarkan
cara neh...Alhamdullilah berkat dari 
AYAT ni umah Zaza xkena Rompak 
SABTU lalu...

INFO::
Knp kena baca lps Solat Subuh & Maghrib
Solat Subuh    -->>Pagarkan Umah Waktu SIANG
Solat Maghrib-->>Pagarkan Rumah Waktu Malam
**Kena buat hari2 tau...Isyallah klu pencuri tu dpt masuk,
dia xkan jumpa jalan kuar..

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Zura said...

salam kenal...

ayat kursi adalah ayat terbaik untuk pelindung diri... :)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.