Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, December 28, 2010

Malunyer Hari Neh



Yuhuuu korang,hari neh Zaza off so tak sempat la nak update entry pagi tadi...Korang xnak tanya ker nape Zaza off...wa tanya la.
Korang xnak tanya Zaza jawab la,Zaza gi Klinik tadi buat 
Pap Smear..huhu





Sebelum pergi klinik Pyan ajak pegi makan tapi non hadonyer Zaza makan..huhu..ketaq sampai xleh nak makan asyik nak terkucir jer..
Bila sampai syorga jer tgk owg xramai..hehehe

Rasa nak demam je lps balik klinik tadi..bkn sebab buat PAP SMEAR tp sebab Zaza kena cucuk tadi..serious korang xsakit langsung bila buat PAP SMEAR tu..korang pegi la buat..

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

akak xbuat lagi..takut...malu smeua ada..tp mmg kene buat...baguslah za dah buat...

Redbloodsnow said...

hehe...x dpt akak bayangkn if akak nyer turn bila dh kawen nnti...hiksss. xpe yunk..utk kebaikkan n kesihatan.





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.