Zaza Zafran™: Mushroom Soup For Breakfast!!!

20 December 2010

Mushroom Soup For Breakfast!!!

Pepagi neh Zaza Westarn cket...konon2 berangan ada kat London le..
Tadi bangun2 teringin pulak nak makan mushroom soup dkt pizza hut tp biasala tgh2 nak ujung bulan poket makin kekeringan,so pergi kedai naik basikal tergedek2 pegi beli yg segera punya.




Cara nak menyediakannya senang jer,korang ikot jer step dibawah neh --->>>

1)Korang tuang jer la powder mushroom soup tu dlm besen mangkuk..
2)Pastu Korang tuang la air panas(utk sapa2 yg rajin sila masak di dlm kuali ok)
3)Korang kacau2 die sampai sebati,haaaaaaaa tunggu apa lagi ngap la

1 comment:

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com