Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, December 16, 2010

Nak Rawat Selsema Baby


Ni kiranya petua owg tua2 la yekk...Zaza pon dah try cara neh Alhamdulillah menjadi...dgn gunakan kunyit hidup yg ada kat belakang umah korang jer


Sebenarnya baik korang guna cara neh dari korang bagi anak korang makan ubat selsema...coz die xda effect apa2 coz gna bhn semulajadi..Senang jer korang ambik kunyit pastu gosokkan atas batu or pasu...ambik cket sapu pada hidung ank korang


Kalau korang pegi klinik mesti doktor tu xkan bagi ubat selsema kecuali betul2 terdesak...Ni bukan bermakna korang xpyh bwk g klinik....Bwk la klu x sembuh korang try la cara neh plak


buat macam kat atas la..




Nota Puteri :
Zaza ada baca satu artikel yg Kementerian Kesihatan
Dah kuarkan memo yg Baby bawah satu tahun tak
elok klu dibagi makan ubat selsema sgt..coz dia ada effect
bila dah lama2 nanti.

6 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

~♥ iella ♥~ said...

Ooooo...caranya...Klu org besor nk guna petua nie utk diri sendri leh tak..?

http://fadthnwan.blogspot.com

Puteri Zaza said...

iella : org besor pon boleh guna coz zaza dah try..huhu

Ieda Al-Habsyi said...

owh, thanxx baru tau :)

thanxx :)

Redbloodsnow said...

haa kan bgs dh ade pop out komen box..hehe

psstt if nk taw. akak suke minum air kunyit taw. awet muda...miahahaha

Puteri Zaza said...

kak zie:air kunyit??rasa apa ek..buat mcm na??

Life Is Beautiful said...

minyak kunyit nie mmg bagus tuk bb yg kena selsema....kita bole sapu minyak yu yee kat bb lps mandi dgn air suam tuk bantu pernafasan bb...bb bwh 1 thn klu ambik ubat batuk n selsema mmg x memberi kesan...so kita kena la ambik home remedies sendiri...dua2 nak sy pun sy buat mcm tue ^_^





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.