Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Thursday, December 16, 2010

Nak tgk Zaza Jadi Mak Buyung??


Waaaa,disebabkan entry pagi tadi --->>> SINI  Zaza dapat comment dari Kak Zie..


So Zaza nak Tunaikan la hajat akak ek...Akak kena doakan berat badan Zaza menurun ok..huhu..Meh cini nak story cket naper wish mcm tu..
Dulu masa bercinta berat Zaza just 54-56kg jer

TIME BERCINTA




Bila dah jadi MAK BUYUNG fuhhh lebih2 lagi bila sampai due (26.04.2010)
Berat Zaza naik sampai 86kg....mmg dikategorikan sebagai OBESITI..

TIME JADI MAK BUYUNG


HAH,terkejut x tgk...Zaza pon xsanggup tgk..huhu..ni pic yg diambil oleh my hubby sehari sebelum Konvo Zaza..tp xdpt pegi pon coz hari tu jgk la Zafran nak kuar...ishhh3 sedihnyer..


Tp bila dah bersalin turun la cket dah tinggal 78kg..huhu

LPS BERSALIN


Now,Zaza still berusaha untuk dapatkan berat masa bercinta dulu walaupon Nurse kata berat Zaza sekarang dah ok (60KG)...kira ideal la...fuh ideal la sgt..
Tp kira ok la dgn tinggi Zaza 167cm neh..

SEKARANG



Nota Puteri :
Ish bukan Kak Zie jer yg kena doakan Zaza
korang tu cepat tadah tgn doakan Zaza..
Huhuhu,tq sesgt la ek

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

samalah ngan kakak ko nik zaza oi...bila peknen mmg naik mndadak..ni pun bercinta nk turunkan balik berat..sshnya nk turun...cpt doakan akak skali cpt..he eh he

saya said...

tinggi 167cm. berat 60kg. jangan risau. still ideal lagi... :)

Puteri Zaza said...

kak hanim:2 la sama2 la kita berdoa ek...

saya:mmg ideal tp nampak cam pokok yg rendang jer zaza neh..huhu

Redbloodsnow said...

aminn aminn..akak doakan yek. perhh...jaoh ek perbezaan time preggy n after preggy.

adat ler tuh kan za. akak nyer turn nanti...idak ler plak taw camne...haha





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.