Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, December 2, 2010

Novel : Coke and Sundae




Tertiba jer tadi kaki novel send email cakap ada novel baru..huhu..teruk la gedik2 nak bukak baca...baca petikan dlm novel pon dah lompat gedik2 best tau..Nah uol baca kat bwah sedikit petikan die ok

"Jangan menyibuk hal luar dan dalam kain orang!
Itu aku punya sukalah. Kau patut jaga je luar 
dan dalam kain kau!"

"Aku tak pakai kainlah Yan. Aku pakai seluar."
Mengekeh Syakir ketawa. Azyan mencebik. Kurang
asam punya lelaki.

 Apa nak lagi..ok2 sebab zaza baik hati nah la lagi

"Aku bagi kau pilihan Cik Nur Azyan. Kau nak diheret atau didukung. Kalau pada akulah kan aku lebih suka dukung kau."

"Dua-dua tak hingin! Dah-dah aku nak balik!" Azyan menyeringai. Kau paksa aku macam mana sekalipun aku tidak akan masuk kelab teater yang menggelikan itu! Tidak!


OK cukup la tu ek..if uol nak baca sepenuhnya click jer ---->>> SINI





Nota Puteri :
Xrugi if uol beli novel dari Kaki Novel
Semua novel best2 tau kelakar lagi.
Nti klu ada Novel Baru2 Zaza buat 
preview lagi ok

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

syamimi fatin said...

novel nih mimi ada. mmg kelakar cite dia haha

Amalia Hazirah said...

Nak copyy bolehh tak ? Nanti saya tulis kreditt to : pinkydorky.blogspot.com

Amalia Hazirah said...

Nak copyy bolehh? Nanti tulis credit to: pinkydorky.com





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.