Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, December 21, 2010

Sedetik Lebih (ANUAR ZAIN)



Kalau korang semua nak tahu,Abg Nuar neh ex boypren Zaza..waaaaaaaa perasan..huhu
ANUAR ZAIN,u make me crazy la bila dgr ur voice...Korang tau x ne nak download this song...Zaza Cari tp xjumpa la..

 
**fOr MoRe InForMation cLick PiC oKeZZ**




Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu





nOta PuTeRi--->>>
Lagu + Lirik Oleh DiDi
KRU Publishing Sdn Bhd

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

akak pun suka AZ nie..bila tgk AZ kat tv ke majalah akak akan senyum sorang2..hahahahha..suami akak marah za...:)

lagu baru tu...

Redbloodsnow said...

suara anuar zain sgt memukau kan kan :P





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.