Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, December 1, 2010

Selipar Jepun GiveAway...Ailikeeeeeeee


 Comel tak..klu dpt neh mesti Zafran sukeeeeeee


Tadi sajer dok blogjogging...tertiba jer ko zaza ternampak so cute PLUSHIES...Waaaa  nak satu...Bleh la.....Baca punya baca blog Kisz tu tertiba jer mata berpinar bila nampak satu Entry GIVEAWAY terus tgn neh gedik2 nak masuk..hahaha..


Nah xcukup yg kat atas zaza tambah lagi ko...Giveaway neh ada 3 kategori:
kategori 1 = kategori untuk mama2 bagi kat baby2 diaorg
kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
kategori3 = bekerja...
 So Kisz boleh x zaza Masuk 2 kategori..huhuhu(Dasar tamak ko Zaza) ermmmmm
Mesti ko kata tamak sungguh mak budak neh..Ok3 Zaza masuk First Kategori..(kasi menang tau)Klu Uol nak masuk Syarat die adalah:

1.......jadi my follower...
2.......leave ur name n blog kat komen post ni=)komen best2 skit=P            hikk...hikk..
3.......letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...
4......Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...
Uol rasa Zaza bleh menang x....mesti best kan klu bleh bagi this PLUSHIES to Zafran..
Mesti die suka......Hasil titik peluh mama die menaip tup2 menang hadiah kat die..Fuhh
(berangan plak)huhu..Oklah nah Zafran tgk neh t klu mama menang dapat la kat syg.huhu
GEDIKS SGUH ZAZA NEH



Last Pic Before Entry Neh Abes



OKlah Bye2

0 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.