Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, December 23, 2010

Tabiat Ker Buang Tabiat???



Korang nak tahu tak??Bila Zaza tension atau sedih mesti Zaza nak makan jer..so hari neh zaza sedih sgt so no diet2 okezzz.






Zaza dah habiskan semua ni tadi..huhu..Sedap weh...Dah kurang la cket stress but sedih tu still ada...



NoTa Puteri :
Geram dan Bengang dgnSorang Customer...Zaza
ckp esok la Zaza bg designbanner die coz hari ni Zaza
Totally xda mood n idea nak buat keje..Dia paksa jgak
buat pastu time nak bayar cakap xda duit hutang dulu bleh!!
Jadi korang bengang x????

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

akak plak...sedih ke, tension ke, bengang ke...happy ke, sentiasa aje makan..haha :P





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.