Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, January 21, 2011

1**First Time Jumpa PYAN



First time jumpa PYAN kat ner ek???huhu,mesti la kat tempat kerja yunk.Igt lagi masa tu **pegh mmg terbukti zaza ni kuat ingatan**winks

Ptg tu hujan renyai2,dah abes waktu kerja dah.So disebabkan ujan Zaza mls la nak rempit2 maka duduk la nyembang2 dgn abg Firdaus.Tetiba jer ada mamat dtg nyampuk **dasar xmalu kan** tu la first time Zaza terperasan kewujudan PYAN kat JKR...huhu.

Yela mana nak perasan kat JKR tu nisbah lelaki dgn perempuan 9:1,So korunk pikir la sendiri camna Zaza nak perasankan PYAN.Kecian kan kat Pyan setelah 5bln Zaza keje baru nak perasan die.

Ptg tu PYAN temankan Zaza sampai hujan berhenti walaupon umah die xsampai 5minit dari opis tapi teman2 pon tetap tak dpt number hp..**padan muka** coz masa tu hatiku telah dimiliki...tettttttttttttt


Bersambung



P/S:Wahai Cik Pyan,awk ada igt ka??mesti tak kan.Biasa la owg lelaki..Opssss

0 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.