Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, January 17, 2011

Aku Ini Wanita



Fuhhh wanita???Rasa cam dah tua pulak..Anyway ni salah satu segmen Ben Ashaari..Saja jer Zaza nak join coz boleh buat mcm entry lepas perasaan..

Perasaan menjadi isteri,mama,anak,kakak sgt2 menduga Zaza..Bayangkan lah Zaza dah mula memikul tanggungjawab sebagai ketua keluarga masa umur 19tahun.

Masa tu arwah abah baru meninggal,mama pulak mmg sedih sgt dgn kematian Abah...Zaza yg ganti tempat Abah pulak mmg tak boleh nak nangis,kena kuatkan semangat..masih igt lagi ada owg ckp "Abah die baru meninggal tp dia tak nangis langsung..Hepy je aku tgk"..
Masa tu Zaza sedih sgt2 tp Zaza mmg xnk nangis,bayangkan la klu zaza nangis mama mesti lagi sedihkan.

Dlm usia 20thn Zaza jadi wife org..jiwa remaja kdg2 meronta2 nak enjoy mcm kwn yg lain..tp apakan daya bila dah jadi wifw malah sekarang mama kpd seorg anak semua itu terpaksa dilupakan..Letih sesgt2 yela nak kena jaga makan pakai suami,jaga anak,study lagi mana nak menang tgn..kadang2 tidur just 2-3 jam shj satu hari..
Tp itu lah pengorbanan,byk dah air mata yg menitis untuk itu..Zaza harap sgt dgn pengorbanan ini dpt bahagiakan Mama,Pyan dan Zafran..

Mama:Zaza harap dpt jaga mama sampai akhir hayat Zaza.

Pyan:Syg,ayg terima kasih sanggup tahan kerenah wife syg yg mcm budak2 ni..

Zafran:Mama harap adik membesar menjadi anak yg soleh dan berjaya seperti mana nama yg mama berikan..

10 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Uchi kay-f @hmad said...

salam kenalan...

*kite serupalah*

apepun take forward ye tak?..

oh mak long suke color pink ke ni? hi3

nur said...

wah..tabah sungguh.. kagum..

Jemput keALL IN ONE

hatikukata said...

semoga bahagia.. kite wanita perkasa ^_^

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking...

meh la jenguk blog ai..

salam kenal! (^_^)

NOOR FATIN said...

salam.

awak seorang yang tabah. xpa, awak, pengorbanan macam ni, allah dah janjikan ganjarannya. smg tabah mnjadi anak, isteri dan ibu.. :)

Anonymous said...

ni entry cari belas kasihan ker..
saja buat drama tv,mana ada kes2 macam kau tu dlm dunia ni..

Puteri Zaza said...

uchi:

tq dear hope kita sama2 tabah dan tegar.

Puteri Zaza said...

nur:

tak tabah la sgt tp kena tabah jgak

Syafiq Rosli said...

huhu..nice entry..tak sempat nak join

Lulu caldina said...

U the best..Semoga tetap tabah





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.