Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, January 25, 2011


 
 
Awas: PENIPUAN SMS : Pagi ni I dpt sms dr no nie (0178345289) mcm ni bunyinyer :" Ni ayah, guna fon polis, tlong bgi credit maxis RM50 ke nombor baru ayah 0128640597. Ayah lgi ada masalah kat balai police. Ta payah call, sekejap baru ayah call"....
Zaza pon dah penah terkena dgn sms mcm ni.Nampak sgt nak menipu coz yg pertama Abah Zaza dah 3thun lebih meninggal.Yg kedua,Zaza call my father 'abah' wokehh not ayah..So korunk beware ok.

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

akak pun pernah dpt msg mcm tu..tipu!

Redbloodsnow said...

haaa akak pun dh pernah dpt SMS gtue. BODOH okeh. Bila ms lah plak akak aku talk bhs malaya dgn aku weh.

and yg lagik x logiknya...TAKKANNNNNN lah ayah akak yg dah arwah selama 10 tahun tuh bg SMS.

menyampah taw dpt msg gnie. Ape yg..menyumpah nyeranah lerrr akak jawpnya.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

a'ah...tipu!!~~ aritu dah masuk lam paper...!!

jom join colourful contest saya..klik link ini

Quzie Fathihah said...

slalu dpt msg cmni..
tp wat derk je..

menyampah la dgn org2 cmni...





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.