Zaza Zafran™

25 January 2011

 
 
Awas: PENIPUAN SMS : Pagi ni I dpt sms dr no nie (0178345289) mcm ni bunyinyer :" Ni ayah, guna fon polis, tlong bgi credit maxis RM50 ke nombor baru ayah 0128640597. Ayah lgi ada masalah kat balai police. Ta payah call, sekejap baru ayah call"....
Zaza pon dah penah terkena dgn sms mcm ni.Nampak sgt nak menipu coz yg pertama Abah Zaza dah 3thun lebih meninggal.Yg kedua,Zaza call my father 'abah' wokehh not ayah..So korunk beware ok.

4 comments:

  1. akak pun pernah dpt msg mcm tu..tipu!

    ReplyDelete
  2. haaa akak pun dh pernah dpt SMS gtue. BODOH okeh. Bila ms lah plak akak aku talk bhs malaya dgn aku weh.

    and yg lagik x logiknya...TAKKANNNNNN lah ayah akak yg dah arwah selama 10 tahun tuh bg SMS.

    menyampah taw dpt msg gnie. Ape yg..menyumpah nyeranah lerrr akak jawpnya.

    ReplyDelete
  3. slalu dpt msg cmni..
    tp wat derk je..

    menyampah la dgn org2 cmni...

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com