Zaza Zafran™: Berakhir Dgn Hepy Ending

31 January 2011

Berakhir Dgn Hepy Ending

Apa yg Hepy ending neh???Fuh,pada korunk yg perasan Zaza ada post satu entry yg simple nak mampos sgt bape mlm yg lepas **View entry** konon2 luahan perasaan la akibat perang yg meletus di antara Zaza dan Pyan akibat org ketiga ketidak matangan kami berdua..huhu.Tup2 esok pagi ada la suprise ala2 nk pujuk la tu.

plastik pink.huhu
Dpt coklat,Pyan kata nak suruh Zaza tersenyum manis bila dah mkn coklat yg manis.huhu 

yeah dpt coklat
Yg paling xbleh blah bila baca kad neh..huhu.Tulis la "I Lap U" ke "I'm Sory" ker,ni tidak yulis untuk Zaza jer??Yg boleh buat Zaza gelak ialah lukisan yg tersgt comel tu.hahaha.Ayat "Baby kami 8bln sekarang"ditulis akibat Pyan xtau nak lukis baby.


P/S:Xpnh perang besar dgn Pyan sejak kami berkahwin.huhu.Bkn nak buka pekung rumahtangga tp sebagai pengajaran kpd semua pasangan yg dh berkahwin,byk yg perlu dipelajari nak kukuhkan rumahtangga,Jika seorg api lg sorang kena la jadi air..

7 comments:

  1. betul za dlm brumah tangga nie kene byk bertolak ansur..biasalah tu psg surut..romantik ooo pyan...

    ReplyDelete
  2. bestnya zaza. boleh mintak tips kat zaza sikit :)

    ReplyDelete
  3. @Softtouch [Hanim]

    tu la,xbleh ikut hati sgt kan kak..pyan romantik???huhu,kembang klu die dgr

    ReplyDelete
  4. @NOOR FATIN

    mintak tip??zaza xpro la.lgpon zaza baru tawen ma..tanya akak hanim tu mti byk tip

    ReplyDelete
  5. @Redbloodsnow

    zaza mmg sweet dari dulu lgik..huhu

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com