Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, January 31, 2011

Berakhir Dgn Hepy Ending


Apa yg Hepy ending neh???Fuh,pada korunk yg perasan Zaza ada post satu entry yg simple nak mampos sgt bape mlm yg lepas **View entry** konon2 luahan perasaan la akibat perang yg meletus di antara Zaza dan Pyan akibat org ketiga ketidak matangan kami berdua..huhu.Tup2 esok pagi ada la suprise ala2 nk pujuk la tu.

plastik pink.huhu
Dpt coklat,Pyan kata nak suruh Zaza tersenyum manis bila dah mkn coklat yg manis.huhu 

yeah dpt coklat
Yg paling xbleh blah bila baca kad neh..huhu.Tulis la "I Lap U" ke "I'm Sory" ker,ni tidak yulis untuk Zaza jer??Yg boleh buat Zaza gelak ialah lukisan yg tersgt comel tu.hahaha.Ayat "Baby kami 8bln sekarang"ditulis akibat Pyan xtau nak lukis baby.


P/S:Xpnh perang besar dgn Pyan sejak kami berkahwin.huhu.Bkn nak buka pekung rumahtangga tp sebagai pengajaran kpd semua pasangan yg dh berkahwin,byk yg perlu dipelajari nak kukuhkan rumahtangga,Jika seorg api lg sorang kena la jadi air..

7 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

betul za dlm brumah tangga nie kene byk bertolak ansur..biasalah tu psg surut..romantik ooo pyan...

NOOR FATIN said...

bestnya zaza. boleh mintak tips kat zaza sikit :)

Redbloodsnow said...

WAHHH SOOO SWEETTTT! :)

Zaza The Witch said...

@Softtouch [Hanim]

tu la,xbleh ikut hati sgt kan kak..pyan romantik???huhu,kembang klu die dgr

Zaza The Witch said...

@NOOR FATIN

mintak tip??zaza xpro la.lgpon zaza baru tawen ma..tanya akak hanim tu mti byk tip

Zaza The Witch said...

@Redbloodsnow

zaza mmg sweet dari dulu lgik..huhu

PutRee SeJiNjaNg said...

wow so swett...hihihi..





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.