Zaza Zafran™: Bila Kerajinan Menjelma

18 January 2011

Bila Kerajinan Menjelma

Hye Uols,sejak dua tiga menjak ni blog Zaza dah kekurangan entry kan...Sekarang Zaza sibuk sgt coz ada byk benda yg nak diuruskan...Tapi bila kerajinan menjelma sempat la Zaza buat Muffin untuk bagi family makan...huhu


Ni masa belum masuk oven lagi..dah nampak kecomotan die..klu korunk nak buat jgk muffin neh **view resepi**




Bila dah masak mcm ni la rupa my Muffin neh...Sebab dah terlebih rajin,Zaza gagah jugak nak buat icing..So bila dah terlebih rajin  My Muffin dah bertukar menjadi Cupcake pulak..

**sempat layan jiwang-jiwang lagi...huhu**

**Hiasan cincai sbb nak cepat,Pyan ajak kuar**



P/S:Wahai Cik Pyan yg hensem lemak berkrim disukai ramai..buzday thun ni Ayg nak set Noozzle bleh??

No comments:

Post a Comment

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com