Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, January 12, 2011

Bila Kesibukkan Menguasai Diri



Monink Malaysia,fuh dapat pon nak update entry di blog setelah seminggu bertungkus-lumus melepaskan diri dari kesibukkan...Korang perasaan tak dlm minggu ni Blog Zaza ni mcm kedekot entry jer???

Zaza bz sgt,lebih2 lg sekarang ni dok nak kena siapkan resume dan buku log kerja yg dah xtau nk buat mcm mana..Selepas kena serangan langau2 Zaza jadi malas nak update Blog...Rasa cam xsdp badan jer...So korang camner???
Best tak hidup korang minggu ni atau bz cam Zaza jgak??

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

anamizu said...

alololo kiutnye shin chan kecik tu..hihi

Puteri Zaza said...

tu la ciut kan...nak tlg zaza jaga die tak??klu sudi tlg la jaga..ahak2

Redbloodsnow said...

KO SAMA MCM AKA.
BUSY² PUN...BLOG TTP JALAN..HAHA





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.