Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, January 3, 2011

Follow Me Dgn Ikhlas Yer???



Hye Uols,mlm neh someone dah spoilkan mood Hepy Zaza...Erm,So Zaza cuma nak berterima kasih pada semua Follower yg ikhlas follow my blog..
Walaupon blog Zaza xramai Follower tp Zaza bersyukur ada gak yg follow blog zaza.
Di sini tiada paksaan ok,bagi Zaza semua yg follow blog Zaza ikhlas minat nak baca blog Zaza bkn sebab lain...Pada yg selalu ikot setiap entry blog Zaza mesti tau Zaza 4 hari xon9 coz balik Tepeng..

Dalam 4 hari tu jgak Zaza xsempat nak BW blog korang,so please jgn nak marah2 coz Zaza xfollow2 blog korang lagi....Isyallah Zaza akan cari ruang untuk Bw ke blog korang sekiranya korang dah tinggalkan link or follow Zaza kat atas..




Nota Puteri :
Pada Alya dan CCKC,nape korang
tak tinggalkan link...
CCKC,nanti Zaza akan jawab soalan awk tu ek..

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

luvYOU said...

nape nih zaza...
alaa..jgn amik ati sgt la ngn teguran2 blogger2 lain...masuk tinge kiri kua tinge kanan aje :)...

ape2pon jgn putus asa dgn blog tau..
beselah...ini lah dikatakan ujian dtg utk mematangkan kite..kalau xde mslh..tentu kite xtau ape yg x betul kan dear.. :)

so jum senyum... :)

ps : padahal sy xtau apepon ape mslh kamu tp main hentam jeh nasehat tah pape eh.. huhu.. sory awak :)

Puteri Zaza said...

bkn apa bengang la die dok sound2 org coz xfollow die balik..

Redbloodsnow said...

haaa akak punnk org follow blog akak dgn ikhlas.bkn yg cam chipsmore...kejap follow pastuh x follow dah.

nampak sgt x ikhlas kan. mcm akak..klo akak follow org tue...forever akak follow. thats y akak pilih blog yg akak suka bertenggek. haa blog itu lah yg akan akak follow





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.