Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Friday, January 7, 2011

Iqram Cari Calon Wife Hgga 29 Septmber


Wa gempak citer neh,so iqram pe cite weh???Sebenarnya Si Iqram Neh Nak kawen la sbelum birthday die yg 30thn nti...wa dah tua kau yer...Jika sampai tarikh tu dia xda calon Wife lg so dia akan menyerahkan kepada ibu dan keluarganya untuk mencari calon pilihan mereka.


Wa xlama lg la yer...so korang semua ada peluang la klu nak g ngorat die...ahak2...Nak baca lebih lanjut click--->>SINI

6 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Monalea said...

ada jodoh adalah tu.jgn risau.lambat ngan cepat je tu.

::ienafazlyna:: said...

alahai..kalau lah i belum bertunang, leh masuk line..hahahhaha

Redbloodsnow said...

alaaa ko iqram. ko kawen je arr nganfauziah gaus tuh. best ape kawen ngan bff sendiri.

:P

ahsfantasy24 said...

hehe..
hensem ske tgk die..
^^,

.cik yaya. said...

ANDA DITERIMA SBG GENG BLOG PINK !!

baby car seat safety ratings said...

ow
nice blog





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.