Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Thursday, January 6, 2011

Kemana Kau Menghilang


Korang perasaan tak kat belah kanan blog Zaza neh macam dah ilang sesuatu…Huhu my ShoutBox dah hilang..sajer nak menghilangkan dia atas nasihat seseorang….lgpon lambat la die nak loading..


So korang yg BW kat blog Zaza neh jangan la risau la yer,korang boleh tinggalkan jejak korang pada link kat atas atau comment jer pada entry2 Zaza…Harap xmenyusahkan korang la yer..
Eh Lupa lak nak tanya,blog Zaza neh lambat x die nak loading???




NoTa PuTeri :
Thanks pada yg banyak bagi nasihat,
Tip dan Kritikan pada blog Zaza neh….
Hope ia dpt memajukan blog Zaza yg
Kureng…ahak2

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

HAAA KAN BGS GTUE. FREE DRPD GANGGUAN





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.