Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, January 14, 2011

Taknak Jadi Budak Baik???


Salam Jumaat Korunk,Start hari ni xnak la jadi bdk baik.. kita tlg die,die perdajal kita plak..wa bad nood sudah..biar la kat die asal ko bahagia dah ek..Now biarkan aku dgn dunia aku!!!

Hari ni Zaza byk benda nak kena buat..lgpon ptg ni ada interview,jadi blur la plak..bju apa nak pakai pon xtau..
ish ish..igt nak buat muffin kjp lg..wa sempat lg..
wish me luck ok

5 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

mizz sue said...

goood luck

Redbloodsnow said...

akak sokong ko jd budak jhat...hahahah.

Puteri Zaza said...

mizz sue:
tq dear

Puteri Zaza said...

kak zie:

ermm.seronok ada owg sokong..haha

HaSue said...

jalan2 belog zaza.. :)

biasa org buka akaun mmg gitu laa kan..buka guna duit,pastu kuarkn la balik kat luar.hehe





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.