Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, January 4, 2011

Tegur Pon Salah Ker ?????



Pagi yg xberapa best,ni kira sambungan dari entry semalam--->>SINI......
Bengang dgn sorang blogger  neh...xabes2 send mesej suh Zaza follow blog die....bagi Zaza biasa la klu sorang blogger tu suh follow back dieorang punya blog after die follow blog kita tp mamat neh luar biasa pada Zaza coz dia antrr byk sgt mesej suh follow die...

***click pic utk tumbesaran***

Zaza bukan sound apa pon kat die just cakap asyik soh org follow jer...biar la owg follow kita dgn ikhlas...lgpon byk lg blog Zaza xsempat nak folllow coz kebizian...
Bila dah antar byk sgt komen tah hape2 sapa yg xcuak...finally bila Zaza xlayan semua komen die...He Said"akhirnya aku menang....hahahaha..,.mcm bdk2..tp dh mak owg"

So saper yg mcm budak2...bila Zaza xlayan die antar komen kat Shoutbox Zaza Lagi..Sempat lagi die nak suh Zaza tag die serta letakkan  his blog kat my entry...sory yer Zaza xsuka nak jatuhkan maruah owg..ok klu zaza salah sory zaza bkn nak tunjuk pandai tp sekadar memberitahu shaja..Betul cam Kak Zie ckp,jadi blogger neh mcm jenis owg yg akan Zaza jumpa...ermmm

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

missSenget said...

sakit jiwa kan jumpe org cmni..


keh3..

naseb bek zaza kental..

:P xjadi ijau lagi..

Redbloodsnow said...

klo akak jd ko kan dik. akak ignore je...ati x sakit. dua² pihak x bengang...hehe

Softtouch [Hanim] said...

peliklah dia tu zaa....suka atilah kita nk follow ke tak..betul mcm2 org kita jmpe bila berblog nie..

Monalea said...

ada plak mcm tu.mcm2x lah





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.