Zaza Zafran™: Tegur Pon Salah Ker ?????

04 January 2011

Tegur Pon Salah Ker ?????


Pagi yg xberapa best,ni kira sambungan dari entry semalam--->>SINI......
Bengang dgn sorang blogger  neh...xabes2 send mesej suh Zaza follow blog die....bagi Zaza biasa la klu sorang blogger tu suh follow back dieorang punya blog after die follow blog kita tp mamat neh luar biasa pada Zaza coz dia antrr byk sgt mesej suh follow die...

***click pic utk tumbesaran***

Zaza bukan sound apa pon kat die just cakap asyik soh org follow jer...biar la owg follow kita dgn ikhlas...lgpon byk lg blog Zaza xsempat nak folllow coz kebizian...
Bila dah antar byk sgt komen tah hape2 sapa yg xcuak...finally bila Zaza xlayan semua komen die...He Said"akhirnya aku menang....hahahaha..,.mcm bdk2..tp dh mak owg"

So saper yg mcm budak2...bila Zaza xlayan die antar komen kat Shoutbox Zaza Lagi..Sempat lagi die nak suh Zaza tag die serta letakkan  his blog kat my entry...sory yer Zaza xsuka nak jatuhkan maruah owg..ok klu zaza salah sory zaza bkn nak tunjuk pandai tp sekadar memberitahu shaja..Betul cam Kak Zie ckp,jadi blogger neh mcm jenis owg yg akan Zaza jumpa...ermmm

4 comments:

  1. sakit jiwa kan jumpe org cmni..


    keh3..

    naseb bek zaza kental..

    :P xjadi ijau lagi..

    ReplyDelete
  2. klo akak jd ko kan dik. akak ignore je...ati x sakit. dua² pihak x bengang...hehe

    ReplyDelete
  3. peliklah dia tu zaa....suka atilah kita nk follow ke tak..betul mcm2 org kita jmpe bila berblog nie..

    ReplyDelete
  4. ada plak mcm tu.mcm2x lah

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com