Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, January 18, 2011

Tip Kena Rompak Di ATM



Tunggu apa lagikk larikkkkssssssssss..tu pon klu korunk sempat lari la..Kalau tak korunk nak buat macamna???
So Zaza nak kasi korunk semua satu tip wokeh yg Zaza belajar dari ANA..

First sekali bila korunk dah jumpa perompak yg gegeh dok mengemis duit org tu,korunk kuarkan jer ongkos korunk yg dah berkepuk2 dlm bank tu tapi korunk jgn masukkan pin korunk sebijik2 just masukkan die sejibik je..

Contoh:Pin number korunk 123456 korunk terbalikkan je jadi 654321.

Ongkos korunk still akan kuar tp dun't worry bebeh mana2 balai polis yg terdekat akan menerima signal utk kes kecemasan camni..


Klu korunk nak tau keberkesanan Tip neh cepat la gi try kat mana2 ATM berdekatan..Tp klu Polis mari korunk jgn kata Zaza suruh plak..kang xpsl2 die masuk minang Zaza..huhu

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

zaty luvlianncezzz said...

hehe

bgus ea tips nie

>.<

Redbloodsnow said...

hehe..sengih² lak akak bc dialog katun tuh...hikss

Puteri Zaza said...

@zaty luvlianncezzz

bagus nanti try la ok..huhu

Puteri Zaza said...

@Redbloodsnow

xpandai buat lawak cam akak





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.