Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Friday, January 21, 2011

Woit Woitttt Dasar Ko Penipu


Eee takot la pulak nak meniaga on9 ni bila ada someone ambik kesempatan seperti yg terkena pada MizzYaya Shop.
Ada Someone use her account number utk tipu org..Seram kan..

 missbubble fashion penipu besar!! gune no acc i utk tipu custmer dia,,

1st~ missbubble fashion beli barang gn i yg harge rm30 only,,

2nd~ pastu dia ckp dia dh bank in rm250, n ckp "ayah" dia tersalah bank in amount tu,, (padahal custmer dia yg beli brg2 yg x wujud yg dia tipu yg bank in kan duit tu)
n duit tu mmg masuk dlm acc i..

3rd~ dia suh i transfer balik balance rm220 ke no acc yg dia kasi,,
jd, i yg mangse keadaan yg x taw pape nih transfer blk duit tu,,

kesimpulan~ kalu custmer yg dia tipu tu wat report polis n bagi detail acc no yg dia dah bank in, mesti detail i yg kuar,, sdgkn dia bermaharejalela makan duit2 haram (duit lebih yg i transfer balik tu )

penutup~~ mmg sial punyer pompuan! ~missbubble fashion!
hidup mnyusahkn org,,

**missbubble fashion,inilah orgnya,syg muka lawa tpiii??**
 Si gurl ni ada blog dan byk account Facebook,so korunk kena beware ok dgn dia.

**click utk jadi dinasour**


Dia pon ada blog la korunk,

Ni adalah salah seorg yg kena tipu oleh alini neh..







P/S:Pada awk kat atas tu,stop2 la tipu dan perdajalkan org.Duit yg awk dpt tu pon bkn halal pon.Penat2 org meniaga awk perdajalkan pulak org tu..Tempatkan diri awk pada tempat MizzYaya..apa yg awk rasa???

6 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ada mokhtar said...

ishhh ada jugak penipu mcm gitu... bahaya betul makhluk macam ni..

♥yaya budak suka embun♥ said...

muncul kembali la eh?
ish..takot plak

Softtouch [Hanim] said...

jahat ooo org tu...xelok anaiya org

Puteri Zaza said...

@ada mokhtar

tu la cari duit dgn duit haram

umie said...

eee..takutnya..tp muka lawa..bak kata org..muka lawa x semestinya baik dan muka buruk pun x semestinya jahat...ada sesetengah org jer mcm tu...

cikpuanhady said...

perghhh..ada jugak org camni ek..bahaya btol..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.