Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Friday, January 14, 2011

Yeah Dah Ada Akaun Maybank


Tajuk Entry xbleh blah langsung....Zaza dah lama nak buat akaun Maybank ni....Yela semua customer kebanyakkan bank-in wet guna akaun Maybank..selama ni zaza gna akaun Pyan Jer..Akhirnya dpt la jgk...huhu


Pyan pon pegi coz die mana la bleh biar wife dia ni kuar sorang2..dasar kuat cemburu...Wa xsangka ek nak buka akaun Maybank deposit sampai RM250 ek...terkezut Zaza masa guard bagitau..haha...yela selama ni buka akuan RM30 jer..


Pyan pon nak tukar kad die yg dah old skool tu hek....owg dah tak pakai dah kad tu...Zaza plak akak kat bank tu ckp klu untuk online bisnes xleh nak guna akaun personal coz nanti bank blog...so kena wat akaun lain...nak tau tak deposit die berapa????RM500 wa terbeliak mata..dasar kedekot...nasib wet tu dpt balik..haha thank pd Pyan yg menaja duit tu yer...


Wa tu kad Zaza yg platinum tu...Pyan yg belakang..huhu

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Softtouch [Hanim] said...

ooo ye ke kalu nk buat bis guna acc lain..xtaulah plak akak...

ecadwinkyasha said...

kak....nak tnya ne..mcmna nak aktifkn maybank2u tu?..eca pun baru buat Maybank Acc last week...

Puteri Zaza said...

eca:
akak pon baru buat dik





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.