Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, February 8, 2011

Bila Hidup Makin Sibuk,Blog Pulak Makin Bersawang Siap Ternak Labah-labah lagik




Selamat Petang Dunia,huhu mcm la ramai yang baca blog ciput Zaza ni.Wa dah berhabuk dah blog Zaza ni yer,al-maklum la tuannya yg poyo lagi yoyo'ol ni buzy memanjang.Tapi Isyaallah bermula hari ini *cakap sambil angkat tangan*Zaza akan berusaha akan update blog jugak walau sibuk macamna pon.Haha gedik r Zaza ni.

So korunk apa cerita cuti hari tu,Zaza cuti memang best balik Tepeng lagik.Penat memang penat tapi berbaloi la lebih2 lagi dapat Father and Mother in Law (FIL and MIL) yang baik sangat2.My FIL siap buat kuih ketayap color pink lagik tp yg sedih tak sempat nak snap pic coz biasalah ketayap pink susah mau jumpa wo,so limited edition ma.Sekejap jer dah abes.

My MIL pulak sanggup bangun awal pagi nak buat pizza untuk menantu die yg pemalas nak bangun pagi neh.Harus disimbah air ma ini budak.huhu.Sebenarnya baru nak tunjuk skill masak nasi tapi cari tong beras tak jumpa.Hahaha,dasar tak pernah masuk dapur.



P/S:Panaskan cuaca.Nak pegi masak Daging Masak Hitam,ermmm sodap.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

PutRee SeJiNjaNg said...

wah bertuah nyer zaza dapat FIL & MIL yg baik hati..:)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.