Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Wednesday, February 9, 2011

Bila Zafran Dah Besar,Makin Nakal Die Kalah Shin Chan



Sedar tak sedar,My Little Prince ni dah masuk 9 bulan seminggu.Makin besar makin banyak kerenah dia.Zaza tersangat la teruja tengok perkembangan die.Suka sangat gigit orang,hari tu dia tergigit tangan sendiri sampai nangis2.Padan muka.huhu


Tengok nakal tak die,ni masa gi makan dkt Selera Malam Taiping.Pyan dah ambik baby chair untuk Zafran tapi nak jugak die dok atas meja.Ishh anak sapa ni,sama tak muka zafran dengan paksunya.Comel kan..


 Gedik dok merengek nak bawa kereta,tak bagi karang buat perangai,takot mood Zafran Spoil ikotkan jer.Sebenarnya Zaza yang paling takot coz nanti tak boleh pegi shoping la klu Zafran buat hal.huhu


Kecian Kak Yaya asyik kena buli dengan Zafran.Zafran suka sangat tarik rambut kak Yaya die.Tengok pic kat atas siap gelak2 suka lagi.Grrrrrrrrrrr dgn Zafran.

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda..
nice blog..;)
apisv2©

aLieF si Muncung ManiS said...

okay,,,budak tu comel giler...tgok budak ni,,rindu alief dgn anak buah alief...

salam perkenalan dari saya awk...sudi lah dtg ke blog alief..kalau awk rasa blog alief best,awk follow la..thanx awk.

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

alinac lover said...

rambut cacak! hehhee


Note For Alinac’s Membership"





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.