Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Wednesday, February 9, 2011

Fuh Sesibuk Mana Pon Perut Perlu Diisi,Jom Breakfast Cum Lunch Dengan Zaza



Hye korunk,dah lunch belum?Zaza baru jer abes mengemas rumah yg tak berapa nak kemas dibuat Zafran tadi.Penatnya,lepas ni nak pergi study kejap.Hari tu berikrar bagai nak selalu update belog tapi hampeh jer kan.

Sekarang ni Zaza baru belajar nak sesuaikan diri dengan kehidupan yang semakin sibuk ni.Letih la nak jalani hidup sebagai Anak,Isteri,Mama dan Student tapi sebab nak kejar cita-cita,berkorban dan chill.Senyum jer.



 Sakitnya mulut,jadi ulser :( semua besar2,ada 6 tempat.Dah la ubat cinonet tapi ya ampun mahal bangat huhu.Korunk ada petua nak hilangkan die tak kecuali minum air banyak2.

2 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo.lo sianye ulser..pedih tu...

Softtouch [Hanim] said...

U CAN DO IT ZAZA..AKAK PERCAYA PD KO...SEMUA ORG SEKELILING ZAZA SOKONG ZAZA!





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.