Zaza Zafran™: Fuh Sesibuk Mana Pon Perut Perlu Diisi,Jom Breakfast Cum Lunch Dengan Zaza

09 February 2011

Fuh Sesibuk Mana Pon Perut Perlu Diisi,Jom Breakfast Cum Lunch Dengan Zaza


Hye korunk,dah lunch belum?Zaza baru jer abes mengemas rumah yg tak berapa nak kemas dibuat Zafran tadi.Penatnya,lepas ni nak pergi study kejap.Hari tu berikrar bagai nak selalu update belog tapi hampeh jer kan.

Sekarang ni Zaza baru belajar nak sesuaikan diri dengan kehidupan yang semakin sibuk ni.Letih la nak jalani hidup sebagai Anak,Isteri,Mama dan Student tapi sebab nak kejar cita-cita,berkorban dan chill.Senyum jer.



 Sakitnya mulut,jadi ulser :( semua besar2,ada 6 tempat.Dah la ubat cinonet tapi ya ampun mahal bangat huhu.Korunk ada petua nak hilangkan die tak kecuali minum air banyak2.

2 comments:

  1. alo..lo.lo sianye ulser..pedih tu...

    ReplyDelete
  2. U CAN DO IT ZAZA..AKAK PERCAYA PD KO...SEMUA ORG SEKELILING ZAZA SOKONG ZAZA!

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com