Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Saturday, February 19, 2011

PHOTOSHOP TUTORIAL CONTEST WITH NAA


***click here for join her contest***

Hari ni Zaza nak promot cket contest yang dibuat oleh salah seorang Ahli GENG BLOG PINK.Korang yang pandai guna PHOTOSHOP boleh la join.Zaza tak pandai bab2 neh.

Contest die mudah jer korang cuma perlu guna apa2 gambar,gmbar kamu atau kartun ke ape2.Then edit gmbar tu guna photoshop & mesti tunjuk Step by step cara mengedit image tu.. **gunakan creativity sendiri..buat header, logo atau effect image kamu sendiri pon boleh.. as long as kamu guna adobe photoshop..** 2 @ 3 tutorial dlm 1 post lgi bagos.Amacam senang tak???

****************************************** 
 
3 pemenang akan dipilih
 
Hadiahnya::
Pemenang utama:: RM 30 X 1 org
Saguhati :: RM 10 X 2 org

contest ni tamat pada 15.04.2011

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Aisy Naa said...

Thanx join ok.. ;) copy code logo kamu kat sini... http://dhati-naa.blogspot.com/p/logo-free.html





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.