Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, February 9, 2011

Putree Sejinjang Contest : Teka-teki



Wa akak Stilla buat contest la,senang jer korunk cuma perlu jawab teka-teki kat bawah ni jer.

"Ada seorang lelaki bisu ni berhajat nak tukarkan diri dia dari seorang yang bisu kepada yang boleh bercakap...jadi if lah si bisu ni dah boleh bercakapkan, korang rasa apa ayat pertama yang akan keluar dari mulut dia??"
 So jawapan Zaza adalah.......................................... 

::
::
::
::
::
::
::

"Ehem2,testing-testing 1,2,3.Alhamdulillah,ai dah tak bisu"


So korunk if nak join this contest feel free to click here wokehhh




P/S :Kalau nak tahu akak Stilla ni suka biru macam Zafran.huhu

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Deeyaudeen Sabri said...

hehe.. comel je jawapan zaza.. ehem ehem pun ade skali? :P

Redbloodsnow said...

same² praying agar kta menang ek ek..haha

alinac lover said...

heheheh gudluck!

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha..jwapan mcm jawapan budak2 je..comel..awak,,good luck taw..kalau menang,,bgtaw alief..kita buat party...haha..awk,,thanx sbb singgah blog alief tadi..dan sudi komen blog alief..alief dah follow awk dah.alief jadi follower ke 148..kalau awk sudi,awk follow la alief balik.tapi jgn paksa diri nak follow taw..kalau awk rasa blog alief best,awk follow la..kalau awk rasa bog alief tak best,,alief tak kisah kalau awk tak follow..sbb alief nak org follow blog alief atas sebab sukakan blog alief..thanx awk..selamat berkawan..keep in touch taw..

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.