Zaza Zafran™: Sapa Kata Zaza Tak pernah Berblogwalking.I Do Okeh

22 February 2011

Sapa Kata Zaza Tak pernah Berblogwalking.I Do Okeh


Sebenarnya Zaza dapat mesej dari seseorang di FB yang mengatakan Zaza ni tak pernah nak kunjung balas blog korang. Zaza ada la pergi melawat blog korunk yang masuk blog Zaza cuma Zaza banyak jadi silent reader jer sejak dua menjak ni coz Zaza hanya ada satu or dua jam jer nak duduk depan lappy ni setiap hari.So pelan2 ek.

Apa yang akan Zaza buat bila first ngadap lappy neh:
1)Check My Email
2)Update Blog
3)Blogwalking to My Favorite Blog (setiap hari mmg tak Missed)
  • Redbloodsnow
  • Sengal Zone
  • Putree Sejinjang
  • Ibu~Abah~Danish~Darissa
4)Baru Blogwalking ke Blog-blog yang dah tinggalkan link pada komen box or di SEGMEN JEJAK KASIH ZAZA neh.


Korunk tunggu ek Isyaallah zaza akan sampai jugak di blog korang cuma cepat dan lambat jer.So jangan terasa ek.SORRY SGT

9 comments:

  1. sila jempot ke umah akak yee...
    walaupon dah tinggalkan link..
    tapi yelah kan..
    bkn blog pebret...
    sapa yg nak jengok kan...
    tapi x kecik ati pon...
    ahakz!

    ReplyDelete
  2. @FurBall

    zaza dah singgah kemarin.huhu

    tq sudi jenguk blog zaza ye.

    ReplyDelete
  3. @Cik Ezy

    kjp nak pergi ziarah balik..tunggu tau

    ReplyDelete
  4. @Eza Ridzwan

    wa taknak la ckp camtu..
    jp zaza pergi terjah..

    ReplyDelete
  5. thanx za..sbb akak dlm list sellau za terjah..akak je yg xselalu terjah blog za..minta mmaf sgt2..opis akak blog dah kena blocked..kat umah pun terhad je masa nk blogwalking...sorry yer..akak cube akan singgah blog za tau..thanx yer

    ReplyDelete
  6. sama la..yong pon slow juga skg ni

    ReplyDelete
  7. ZAZA NIH LAH RAJIN BLOGWALKING. DIA PERNAH JD ZIE NYER PENGOMEN TEGAR PD BULAN DESEMBER KE KLO TAK SILAP ZIE..HAHA

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com