Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, February 22, 2011

TIP AWET MUDA YANG MURAH



Jeles ai tau tengok Mak Dara ni.Pinggang ai pon tak ramping camtu.
Muda kan Mak Dara ni,ish jeles la Zaza.Kat bawah Zaza bagi tip nak awet muda tanpa mengeluarkan modal yang banyak.

1)KOPI + MADU
-Campurkan serbuk kopi dengan madu.Gaul2 sampai sebati then korang gosok pada seluruh badan korang.Buat macam Pakai skrub.
*Untuk dapatkan kulit tegang,licin dan gebu.

2) TOMATO + SUSU
-Korang potong dadu tomato then korang campurkan dengan susu tepung.Bila dah sebati buat macam lulur.
*Untuk dapatkan kulit cantik menarik kau memang dabommmm..huhu

3)TELUR
-Korang pecahkan telur ambik putih telur jer,yang kuning korang pergi goreng mata kobau makan dengan nasi tambah dengan kicap manis.yumyum.Wa melalut sudah,sapukan putih telur tu kat muka krang buat macam masker.
*Untuk menegangkan kulit dan menghilangkan bintik pink hitam.

4) HAMPAS TEH
-Basuh dulu hampas teh untuk mengelakkan semut2 buat massage atas badan korang.Huhu.Then korang sental kat badan korang la.Ha tunggu apa lagik pegi la buat.
*Bagus disental di siku dan tumit kaki,ia boleh menghilangkan kulit kering.


SELAMAT MENCUBA

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

intan.maisarah said...

wow.. nak muda juga

alinac lover said...

tu semua makanan kan...kalo yong mcm nk terus makan je hehhehe

Redbloodsnow said...

NICE! :)

sayaOTAKU said...

yeahh ! suke yg tang telor tuh . nak try gak laa >.<





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.