Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Friday, March 18, 2011

Bila Zaza naik Angin Dengan Zafran,terus Bertukar semuanya.



Macamni la kalau Zaza nak luahkan perasaan,geram tau dengan kenakalan Zafran yang semakin hari semakin mengalahkan shinchan.Sampai mama Zaza pon panggil die ShinChot..Bila dah jadi macamni Pyan la kena leraikan,tapi kadang2q dia plak yang over.huhu



Ha betul tak apa yang Zaza cakap,Pyan pon pening kepala dengan kami dua beranak.Sabor la yer Cik Pyan..Dah Nasib kan..kan..kan.


 



Zaza dan Pyan selalu doakan semoga Syabil Zafran menjadi anak yang soleh,berguna pada keluarga,masyarakat dan negara.AMIN

Bismillahirahmanirahim
Robbilhabli min ladunkazuriatan toibatan innakasamiundoa.

4 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

tomatokering :) said...

hihi,, nakal.. insyaallah jdik org yg berguna nnti.. :)

Zaza said...

@tomatokering :)

tu la moga2 termakbul doa

♥sophie♥ said...

heheh,,kecil2 tape kot,,dah besar tu hope tak la :) hee

Redbloodsnow said...

hahaha...terhibur akak dgn katoon tu weh. pandai ko edit nk bikin dialog tu. best..suke akak! perbykkan lg story ala-ala gnie..hikss :D





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.