Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .Nak tengok Pre-Loved item yang hanya berharga RM15,Click--->>SINI

p/s:Tempahan header dan seangkatan dengannya ditutup akibat lappy rosak.tq

Friday, March 25, 2011

Cubaan Bunuh Diri Di KB Mall Kemarin.


24 Mac 2011 (Khamis) Semalam Zaza online ramai yang kecoh tentang percubaan seorang gadis yang gagal dalam SPM katanya untuk membunuh diri.Wa takkan pasal SPM ko nak bunuh diri dik.Banyak lagi peluang nak improve urself.Jadikan SPM sebagai pembakar semangat untuk rajin belajar lagi,nanti dapat la result yg lebih baik.***spm kan boleh ambik byk kali***


ini kah gadis yang membuat cubaan membunuh diri di KB Mall petang tadi?***copy ayat Liyana***huhu






Dengar kata gadis tu selamat sebab dia jatuh di atas tilam yang disediakan olah Pihak KB Mall..Ish..bunuh diri ni lagi teruk tau dari tak lulus SPM.Kubur tak terima nanti..Sekian berita jam 10

3 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

nih minah bodoh nih. nak bunuh diri gara² putus cinta. APA BARANG! idoit. mcm lah jantan tuh sekor je yg ada dlm dunia ni

geram lak akak..huhu

IEZA said...

Pasal SPM pun nak bunuh diri...eeiii buat malu kaum and agama jer..emmm tak tahu la..nak cakap..Nik aziz tak marah Ker..

alinac lover said...

sbb dia bodoh tu yg dia buat mcm tu ..eiii geram!!!





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.