Zaza Zafran™: Free Hair Salah Bertudung Pon Salah..So Korang Nak Zaza Jadi Macamna Lagikkk..

02 March 2011

Free Hair Salah Bertudung Pon Salah..So Korang Nak Zaza Jadi Macamna Lagikkk..


Isu sensitip neh.Bengang la bila tak bertudung orang cakap tak tutup aurat la..bla..bla..bla bila dah mula nak belajar nak bertudung orang kata nak menunjuk2 la,perasan baik la..abes tu nak buat camna tu..

Hello Zaza ngaku la Zaza mmg free hair be4 this tapi allamdulillah sejak akhir2 ni pintu hati ni makin terbuka untuk bertudung.Tapi bukan untuk berfesyen okeh..

Dulu Zaza pakai tudung masa pergi class abes class tudung pon ilang.huhu.Tapi Sekarang Zaza mula belajar untuk memakai tudung sepenuhnya.So korang doakan la pintu hati ni makin terbuka untuk bertudung selamanya.

3 comments:

  1. pdulikan ckp org len..
    yg penting, hati Zaza dah ikhlas nak berubah..
    bila pakai bertambah cantek, itu dah jadik 1 bonus tau..
    tapi memg cantek klu Zaza pakai tudong...
    akak doakan Zaza yg terbaik...
    okeh bebeh!

    ReplyDelete
  2. perghh,..
    comel seyh kak zaza pakai tudung !! =D

    cantik sgt ! ;)

    ReplyDelete
  3. pedulikan ape yg org kata za. ape yg penting nawaitu tu kena lurus. dorg takde hak nk judge org lain :)

    just be urself ea. pape pun, akak lg suke tgk ko bertudung. comel giler :)

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com