Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Monday, March 7, 2011

I'm Back...Serius Zaza Ni Isteri merangkap Mak Org Dah.So Sila Percaya.



I'm back dari interview yang hanya sekadar menyukupkan syarat.If korang tak faham buat-buat faham la.Tapi yang paling nak tergelak sampai guling-guling dalam dok gabra nak di interview pon ada sorang mamat tu sempat lagi nak mengorat..huhu.

Alkisahnya,masa nak tunggu giliran nak di interview.Kitaorang kena tunggu dekat luar dewan dan duduk mengikut nama dlm list.Zaza sorang jer perempuan kat situ.So ada la sorang mamat ni duduk sebelah zaza sempat mintak no henpon.Zaza kata kena mintak izin dari mamat belakang tu dulu (Cik pyan la) baru boleh..huhu.Yang bestnya die gi mintak camni "nak jadi bakal adik ipar abang boleh".Melopong mulut Zaza time tu.

Zaza cakap la tu husband saya la tapi mamat tu still tak caya..huhu
Last sekali abes2 interview Pyan terus tarik Zaza balik..huhu.Jeles la tu.

9 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

ecadwinkyasha said...

encik pyan jeles tanda sayang tue...winkwink *-*

Softtouch [Hanim] said...

wa....jels pyan yer...zaza mmg cntik pun..mcm budak2 n cute sgt...heheheh...berani mati sungguh mamat tu yer...

Redbloodsnow said...

hahaha...awal ek pyan tarik bw blk ea? kehkehkeh. tuh la payahnya bila berbini awek cun

Zaza said...

@ecadwinkyasha

huhu,za pon jeles gak klu pyan kena camtu..

Zaza said...

@Softtouch [Hanim]

ne ada cantik kak..demokk ada la.. tp xslhkn mamat tu..mb sbb umur muda lg tu yg dia xsngka dh tawen

Zaza said...

@Redbloodsnow

kAK zie la awek cun..za ni comel ja..ahakkk

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha..berani nye mamat tu tanya kat suami kak zaza..kesian kat suami akak tu.cemburu..haha..tak ape,cemburu maknanya sayang.hehe

sicomot-comel said...

hehehehe

sweetnye bila tgk abg pyan jeles ngn akk..

hohoho

like3 ! =D

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehe...siyes dear..memula akak peke zaza ni anak dara...tapi alih2 bini org rupanya...mmg hot lah bini org ni..:)





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.