Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Tuesday, April 5, 2011

Bila PHD Dah Menguasai Diri Sikap Kemanusian Dah hilang dalam diri MANUSIAL ini.


As salam,setelah hampir dua minggu blog ni tak ber'update baru hari ni Zaza sempat nak tulis something kat blog ni..Ermm,Zaza menghilang sebab masalah kesihatan yang serius,demam panas sampai 40'celcius.Dah pergi hospital dan klinik tapi still tak baik.Zaza mula sedar kelainan sakit ni bila menjelang waktu Maghrib badan akan rasa sakit sangat2 hingga waktu subuh.

So baru2 ni Pyan bawak balik kampung jumpa sorang guru agama ni,rupa2nya ada MANUSIAL yang antar khadam die pada Zaza sebab dengki bila tengok Zaza dah mula hidup senang,rumahtangga kami dah harmoni.Zaza pon tak tau la kenapa manusial macam ni masih ada dalam bumi ALLAH ni.

Semalam yang terbaru,Zaza dah nampak makhluk tu.Alhamdullillah Zaza masih berpegang teguh pada prinsip Zaza.Bukan dia yang harus zaza takut tapi ALLAH.Korang doakan la Zaza cepat sembuh.
Yang Zaza risau bila Zafran boleh nampak benda tu..Ye la budak2 kan boleh nampak,rasanya Zafran nampak apa yang kacau mamanya semalam.

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

Redbloodsnow said...

dasar manusiyal yg bertopengkan manusia lah ni za. amalkan surah kursi sebelum tido n jdkan ia ibarat zikir ea.

insya'ALLAH akan terhidar.





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.