Sewa Tapak Iklan seperti Sidebar Kanan Zaza atau servise yang lain..Interested? Sila Email Zaza at write2zaza@yahoo.com Maklumat lanjut,Click -->
SINI! .

Wednesday, May 18, 2011

Kembali Menjelma Setelah Lama Menghilang Akibat Sibuk Menanam Anggur.


Salam Rabu uols,lama gila Zaza tak update blog.So banyak sangat benda nak story kat sini.Zaza sejak dua tiga  enjak ni busy sangat dengan penanaman anggur.Meh tengok anggur yang Zaza tanam.

Sila geram bila tengok anggur2 tu gebu-gebu macam tuan dia.Tengok picture kat bawah lagi ..huhu
Amacam geram dan geram tak,semua tu angan2 jer dalam erti kata yang sebenar Zaza sekarang ni bergelar PENGANGGUR TERHORMAT.Hari2 dok rumah besarkan badan...tipuuuu.So sape2 tau ada kerja kosong di sekitar Kulim dan Penang.Sila2 lah rajinkan tangan bagitau Zaza yer. >_<

Penaja Image:Pak Cik Google

1 000 Say i'm cute 내가 귀엽다고 말해:

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo..lo sian nya...nanti jgn lupa pos kan anggur tu utk akak yer..:p





 
Design by Zaza Zafran |작별 다시 올 |© all rights reserved.