Zaza Zafran™: Kembali Menjelma Setelah Lama Menghilang Akibat Sibuk Menanam Anggur.

18 May 2011

Kembali Menjelma Setelah Lama Menghilang Akibat Sibuk Menanam Anggur.

Salam Rabu uols,lama gila Zaza tak update blog.So banyak sangat benda nak story kat sini.Zaza sejak dua tiga  enjak ni busy sangat dengan penanaman anggur.Meh tengok anggur yang Zaza tanam.

Sila geram bila tengok anggur2 tu gebu-gebu macam tuan dia.Tengok picture kat bawah lagi ..huhu
Amacam geram dan geram tak,semua tu angan2 jer dalam erti kata yang sebenar Zaza sekarang ni bergelar PENGANGGUR TERHORMAT.Hari2 dok rumah besarkan badan...tipuuuu.So sape2 tau ada kerja kosong di sekitar Kulim dan Penang.Sila2 lah rajinkan tangan bagitau Zaza yer. >_<

Penaja Image:Pak Cik Google

1 comment:

  1. alo..lo..lo sian nya...nanti jgn lupa pos kan anggur tu utk akak yer..:p

    ReplyDelete

Welcome To Zaza The Witch Blog

1)Tq sbb visit blog Zaza yg xcomel neh..huhu
2)Sila tinggalkan komen yg comel2 je ek...wink
3)Thanks Be My Followers

Zaza Zafran™ © . Designed by MaisarahSidi.com